Obnoviť stránku

Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set – Classic Black – US/UK

Príslušenstvo k tovaru

Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set – Classic Black – US/UK

Pre náruživých hráčov tu máme pripravený herný set Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set. Súprava sa skladá z klávesov a stočeného kábla pre klávesnicu. Klávesy Razer PBT Keycap sú vyrobené z odolného PBT materiálu. Disponujú stopkou, ktorá je kompatibilná s väčšinou krížových aj osových spínačov. Oceníte priesvitné písmená, vďaka ktorým vytvoríte vskutku jedinečnú hernú atmosféru u vás doma. Klávesy majú štandardné rozloženie klávesov pre USA a UK. V sete Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set nájdete všetky diely a nástroje, ktoré sú potrebné na inštaláciu krytiek klávesov.

Kľúčové vlastnosti herného setu Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set v čiernej farbe

  • Súprava Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set obsahuje klávesy a kábel ku klávesnici
  • V balení nájdete potrebné diely a nástroje na pohodlnú inštaláciu
  • Klávesy Razer PBT Keycap sú vyrobené z kvalitného PBT materiálu
  • Ich rozloženie zodpovedá štandardnej klávesnici US/UK
  • Klávesy Razer PBT Keycap sú vhodné pre väčšinu krížových aj osových spínačov
  • Oceníte stočený kábel Coiled Cable

Klávesy Razer PBT Keycap

Súprava Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set sa vyrába v niekoľkých farebných vyhotoveniach, takže si vyberie každý. Klávesy sú vyrábané pomocou jedinečného procesu tvarovania doubleshot. Získali ultratenké písmenká, ktoré prepúšťajú podsvietenie. Klávesy Razer PBT Keycap sa pýšia textúrovaným povrchom a sú kompatibilné so všetkými štandardnými rozloženiami kláves 104/105. Balenie obsahuje celkom 120 klávesov Razer PBT Keycap.

Kábel Coiled Cable

V sete Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set je pridaný aj kábel s celkovou dĺžkou 2 metre v natiahnutom stave. V stočenom stave dosahuje dĺžku 1,5 metra. Je stočený tak, aby ležal naplocho na vašom stole. Pre dlhú výdrž je kábel Coiled Cable z vonkajšej strany potiahnutý pevným materiálom z pletených vlákien. Ten je odolný proti oderu, roztrhnutiu aj rozstrapkaniu. Vnútorné hliníkové opletenie je navyše vybavené izoláciou TPU. Kábel Coiled Cable je vybavený konektormi USB-A a USB-C.

Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Lokalizácia Americká (medzinárodná)
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)

Farba

Farba Čierna

Počet kusov

Počet kusov 120 ks
Kód:  MR091a1
Produktové číslo:  RC21-01490800-R3M1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17